vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Študijski krožek "Živim skozi igro"

datum: 28.08.2020

kategorija: utrinki

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih.

Delo v krožkih poteka na način vzajemnega učenja in delovanja, v skupini od 5 do 12 ljudi, ki jih vodi mentor.

V avgustu smo na društvu organizirali študijski krožek "Živim skozi igro", kjer so mladi z manj priložnostmi v starosti do 30 leta preko različnih interaktivnih in socialnih iger krepili življenjske veščine, se učili prepoznavati in sprejemati čustva in krepili samozavest. Spoznavali so kakšne vloge imajo v družbi, razmišljali so o svojih željah in se učili postaviti realne cilje. Razmišljali so o konfliktih, nasilju in se učili konstruktivno spoprijeti z njimi. Spoznavali so različne tehnike sproščanja ter osvežili metode in načine učinkovitega učenja. Študijski krožek so zaključili z različnimi socialnimi igrami na prostem in neformalnim druženjem.

AD

Študijske krožke sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, koordinira pa Andragoški center Slovenije. 

 

ne spreglejte

Jesenske počitnice 2020

23.10.2020

Letošnje jesenske počitnice so vsekakor drugačne, kot smo jih bili doslej vajeni. Epidemiološko stanje v naši preljubi državi se še nima namena umiriti, zato so letos tudi jesenske počitnice v nekoliko drugačni preobleki, VARNI, a zato nič manj ZABAVNI - v ZOOM preobleki!

več o tem utrinku >