vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Študijski krožek "Živim skozi igro"

datum: 28.08.2020

kategorija: utrinki

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih.

Delo v krožkih poteka na način vzajemnega učenja in delovanja, v skupini od 5 do 12 ljudi, ki jih vodi mentor.

V avgustu smo na društvu organizirali študijski krožek "Živim skozi igro", kjer so mladi z manj priložnostmi v starosti do 30 leta preko različnih interaktivnih in socialnih iger krepili življenjske veščine, se učili prepoznavati in sprejemati čustva in krepili samozavest. Spoznavali so kakšne vloge imajo v družbi, razmišljali so o svojih željah in se učili postaviti realne cilje. Razmišljali so o konfliktih, nasilju in se učili konstruktivno spoprijeti z njimi. Spoznavali so različne tehnike sproščanja ter osvežili metode in načine učinkovitega učenja. Študijski krožek so zaključili z različnimi socialnimi igrami na prostem in neformalnim druženjem.

AD

Študijske krožke sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, koordinira pa Andragoški center Slovenije. 

 

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >