vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

PROSTOVOLJKA MONIKA

datum: 28.11.2017

kategorija: utrinki

Monika dobrodošla v Ajdovščini!

 MONIKA

 

Na nedeljo, 12.11.2017 je v Ajdovščino iz Bolgarije prišla EVS prostovoljka Monika Evstatieva, ki bo z nami celo leto.

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina imamo že večletne izkušnje v Evropski prostovoljni službi in letos smo se po enoletnem premoru ponovno vključili v ta projekt. EVS Projekt ima letos naslov "Veseli otroci, srečna Evropa - Happy Kids, happy Europe". 24-letna prostovoljka bo to leto, svoj čas in ideje namenila delu z otroki in mladimi, v naše okolje pa bo prinesla veliko svežine in drugačnosti, ki jo odprtih rok pozdravljamo.

Monika se v začetku vključuje v lokalno okolje, spoznava se z delom v društvu, z veliko vnemo pa pripravlja delovni načrt za naprej. V teh 14-dneh se je pridružila delavnicam v okviru Festivala hiše mladih, sodelovala pa je tudi že z mladimi programa PUM-O, poleg tega se že uči slovenskega jezika.

Prepričani smo, da bo projket Evropske prostoovljne službe posebna in dragocena medkulturna izkušnja tako za nas, lokalno skupnost in seveda prostovoljko Moniko. 

monika1 monika2

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >