vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

OTROŠKI BAZAR

datum: 23.09.2015

kategorija: utrinki

19. septembra smo se udeležili Otroškega bazarja v Ljubljani, kjer smo izvedli delavnico izdelovanja
okraskov na palčkah za otroke.

Otroški bazar je eden izmed največjih družinskih sejemskih dogodkov pri nas. Letos je na Gospodarskem razstavišču potekal že 10. in z veseljem smo se odzvali na povabilo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki nas je povabilo s sodelovanju. Predstaviti smo želeli naše najpomembnejše vsebine, ki jih izvajamo v okviru programa Družinski center in drugače, to so prostočasne aktivnosti za otroke.

Otrokom na sejmu smo ponudili delavnico izdelave okraskov na palčkah, ki so jih seveda lahko odnesli domov. Otroci so se nam pridružili v ustvarjanju in nastajali so metuljčki, zvezdice, čarobne paličice, polžki, sadje, rožice, pa tudi kakšen zmajček ali pošastek. Kljub pestri ponudbi na sejmu je tudi naša mizica privabila kar nekaj otrok. Ponudili smo jim tudi bonbone in piškote, naša EVS prostovoljka Guranda pa je pripravila tudi tradicionalno gruzijsko jed - 'Hatčapuri', ki so ga pohvalili tako otroci kot njihovi starši.

Otroci na bazarju

Otroci na bazarju2

Ustvarjanje

Ustvarjanje2

prostovoljke

Hathapuri

koledar dogodkov

< maj 2019 >

PARADA UČENJA

15.05.2019 ob 09:00, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine                      Ajdovščina                              se bo predstavilo na          ...


več o dogodku >

ne spreglejte

Humanitarna akcija "MORJE ZA VSE OTROKE"

23.05.2019

Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo v maju 2019 pričeli s humanitarno akcijo "Morje za vse otroke - darujmo za počitnice", v kateri zbiramo sredstva za otroke z manj priložnostmi, da jim omogočimo brezskrbne počitniške dni na morju.

več o tem utrinku >