vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Modro srce za dober namen

datum: 25.02.2014

kategorija: utrinki

Tudi letos, že osmo leto zapored, smo na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina sodelovali pri vseslovenskem dobrodelnem projektu Nivea – Podarite nam modro srce, v katerem podjetje Beierdorf d. o. o. podari za vsako srce 0,25 eur v Učni sklad NIVEA, v katerega je vključenih tudi 9 dijakov iz občin Ajdovščina in Vipava.

 

Dne 25. 2. 2014 smo sodelavci MDPM Ajdovščina odpeljali tri Niveine štipendite na zaključno prireditev, ki se je odvijala v z modrimi srci okrašeni kavarni sredi Ljubljane. Zbrali so se predstavniki podjetja Beierdorf d. o. o., ZMP Slovenija, ambasadorji Nivee ter naši štipendisti Lucija, Neža in Martin. Po besedah produktne vodje in vodje projekta Nivea, Anite Bogataj Melihen, predstavljajo “štipendisti velik navdih, zgled in pogum in ponosni smo na vsakega od njih. Izobrazba je temelj in popotnica za celo življenje, ki bi morala biti omogočena prav vsakemu otroku”.

Slikarka, cvetličarka in fizik, to so sanje in cilji naših štipendistov, kot so sami povedali na prireditvi, poleg izobrazbe pa Niveina štipendija dijakom omogoča tudi prostočasne dejavnosti.

Štipendistom pa bo zagotovo najbolj ostalo v spominu druženje po prireditvi, ko so se lahko fotografirali z znanimi ambasadorji modrih src. Letos so se na povabilo odzvali novinarka Manca Košir, olimpijec Rok Perko in stand up komik Boštjan Gorenc – Pižma.

 

Za konec pa še najbolj vesela informacija: v Učni sklad Nivea se je letos nabralo 25.706,00 eur preko 102.824 modrih src, ki so prihajala iz cele Slovenije, pa tudi preko meja.

>>>Fotoutrinki<<<

 

koledar dogodkov

< oktober 2019 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Obisk pisateljice Janje Vidmar

14.10.2019

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina v letošnjem letu sodeluje v programu "Povabimo besedo", ki ga že od leta 1996 organizira in koordinira Društvo slovenskih pisateljev.več o tem utrinku >