vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Letovanje v Piranu - drugič

datum: 22.08.2012

kategorija: utrinki

Prostovoljci Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina smo 23. julija kar 39 otrok pospremili na letovanje v Piran, kjer smo v počitniškem domu Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok letovali do 2. avgusta. Poskrbeli smo za to, da je bilo počitnikovanje zanimivo in pestro.

Otroci seveda niso le plavali in poležavali na plaži, ampak so teden preživeli ob športnih, družabnih in zabavnih igrah ter ustvarjalnih delavnicah. Spoznavali, družili in razgibavali so se ob plesu, fizično kondicijo so krepili pri plavanju, skokih v vodo, krosu, odbojki, twisterju in drugih športnih igrah, vsi sodelujoči pa so prejeli priznanja.

Poskrbljeno je bilo tudi za razgibavanje možgančkov, saj so otroci pridobivali znanje o morskem svetu z oprazovanjem okolice in eksperimenti. Za zabavo je poskrbel gospod Andrej Stermecki, ki je slikovito in skozi glasbo predstavil različne kulture, otroci pa so imeli priložnost obleči različne tradicionalne noše. Uživali smo v večernih sprehodih skozi staro piransko mestno jedro in na izletu z ladjico v Portorož.

Teden je bil aktiven, vesel in razigran in veseli nas, da lahko našim mladim omogočamo pestre in zanimive počitnice, na katere se radi vračajo. Še nekaj fotografskih utrinkov.

Piran1 Piran2
Piran3 piran4
piran5 piran6
Piran7 Piran8
Piran9 Piran10
piran11 piran12

Letovanje so finančno podprli Zveza prijateljev mladine Slovenije, Občina Ajdovščina, Občina Vipava, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije in Urad RS za mladino v programu "Prostovoljno mladinsko delo". Hvala vsem!

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >