vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

101 otrok na Pokljuko

datum: 06.07.2012

kategorija: utrinki

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje popeljalo 9 otrok iz občin Ajdovščina in Vipava na humanitarne počitnice na Pokljuko. Otroci so v neokrnjeni naravi uživali od 29.6. do 4.7.2012, sponzorja akcije sta: Iskrice Nedeljskega in Zavarovalnica Triglav.

Naša prostovoljka Maja Štefin, ki je otroke spremljala, skrbela za njihovo dobro počutje in prostočasne aktivnosti na Pokljuki je zapisala:

Na Pokljuki smo preživeli čudovit športno obarvan oddih v objemu Triglavskega narodnega parka. Že prvi dan smo se odpravili na obisk koče na Uskovnici in tako so se dnevno nizali sprehodi po prečudoviti, neokrnjeni naravi. Otroci so med prostim časom izbirali med dejavnostmi športne in ustvarjalne narave, svoje talente so pokazali na tematskem večeru Pokljuka ima talent, Matej Kordež nam je predstavil biatlonsko progo in nato smo se med seboj pomerili v streljanju z zračno puško. Kot bi trenil, že je bil tu zadnji večer; razkiritje skritih prijateljev, srčkov ples z zmenkarijami ter podelitev nagrad in priznanj za posamezne dosežke ter čistočo sob. Otroci so maksimalno uživali, me pa tudi.

Trikrat hura za nasmejane otroške obraze: hura, hura, hura!

pokljuka1 pokljuka2
pokljuka3 pokljuka4
pokljuka5

koledar dogodkov

< oktober 2019 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Obisk pisateljice Janje Vidmar

14.10.2019

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina v letošnjem letu sodeluje v programu "Povabimo besedo", ki ga že od leta 1996 organizira in koordinira Društvo slovenskih pisateljev.več o tem utrinku >