vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Izobraževanje za mlade prostovoljce - "Razumeti konflikt - razumeti sebe."

datum: 05.06.2012

kategorija: utrinki

Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina nadaljujemo z izobraževanji mladih prostovoljcev za delo z mladimi, ki poteka v programu "Prostovoljno mladinsko delo". Pričujoči program sofinancira Urad RS za mladino.

V petek, 1.6.2012 smo gostili predavateljico Viktorijo Drnovšek iz podjetja Kadis, ki je pripravila 3-urno delavniško srečanje na temo "Razumeti konflikt - razumeti sebe". Mladi prostovoljci smo bili presenečeni, da je konflikt pravzaprav pozitivno dejstvo, negativen pa je ponavadi naš odziv na njega. Konflikt omogoča rast, spremembe in je hkrati izhodiščna točka izmenjave stališč, iskanje skupnih optimalnih rešitev. Ko drugi vedo, kaj čutimo, nas lažje razumejo. Skozi igre vlog in druge vaje smo spoznavali moč naših čustev in odzive na konflikte, in ozavestili, kako pomembno je, da smo pozorni na sogovornikovo verbalno in neverbalno komunikacijo. Za reševanje konfliktov potrebujemo izkušnje, pogum in veliko energije. Več kot nam pomeni odnos, več energije bomo vložili pozitivno razrešitev konflikta.

Z izobraževanji za mlade prostovoljce za delo z mladimi nadaljujemo tudi v juniju. Spremljajte objave na naši spletni strani in v medijih. Vabljeni.

konflikt1 konflikt2
konflikt3 konflikt4

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >