vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

SPREJEM PROSTOVOLJCEV ZPM PRI PREDSEDNIKU RS

datum: 10.10.2011

kategorija: utrinki

Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk in soproga Barbara Miklič Türk sta 4.oktobra na Brdu pri Kranju sprejela prostovoljce Zveze prijateljev mladine Slovenije.
Na sprejem smo bili povabljeni tudi prostovoljci našega društva in vabilu smo se z veseljem odzvali, saj nas zelo veseli, da je naše delo opaženo in cenjeno tudi na državnem nivoju.

Predsednik je v svojem govoru izpostavil veliko programsko in organizacijsko razvejanost ZPMS, ki povezuje več kot 150 društev, ta pa se s konkretnimi aktivnostmi neposredno odzivajo na pobude in probleme v svojih okoljih.
Dodal je, da z delovanjem v dobrobit otrok, mladostnikov in družin ZPMS med slovenskimi humanitarnimi organizacijami uživa velik ugled in zaupanje javnosti, poudaril pa je tudi, da je humanitarnost ena največjih vrednot v družbi.
Kot enega najpomembnejših programov ZPMS je predsednik navedel organizacijo prostočasnih dejavnosti za otroke, zlasti letovanja otrok, kar v današnjih časih, ko se socialno razslojevanje povečuje, postaja vse pomembnejše.

Predsednikov nagovor je bil velika potrditev našemu delu, saj v našem društvu veliko pozornosti namenjamo prav organizaciji prostočasnih aktivnosti, omogočanju letovanj otrokom iz socialno ogroženih družin ter drugim humanitarnim dejavnostim.

Prostovoljci našega društva s predsednikom in njegovo soprogo

predsednik

ne spreglejte

Jesenske počitnice 2020

23.10.2020

Letošnje jesenske počitnice so vsekakor drugačne, kot smo jih bili doslej vajeni. Epidemiološko stanje v naši preljubi državi se še nima namena umiriti, zato so letos tudi jesenske počitnice v nekoliko drugačni preobleki, VARNI, a zato nič manj ZABAVNI - v ZOOM preobleki!

več o tem utrinku >