vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

EKO SPOMINEK - Mladinska pobuda

datum: 01.02.2011

kategorija: utrinki

KOŠČEK NARAVE V DLANI - FOTOCROSSING VIPAVSKE DOLINE

V oviru projekta Mladinska pobuda, ki je del programa Mladi v Akciji, delo poteka že od meseca septembra. Po uvodnih srečanjih in raziskavi ekološke ter turistične tematike, so dekleta, ki sodelujejo v projektu, v mesecu decembru in januarju izvedla še dva Fotocrossinga po Vipavski dolini. Dva dneva so tako sodelujoče preživele na terenu s fotografskimi aparati v rokah in skušale ujeti zanimive trenutke in posebne prostore naših krajev. Nastala je vrsta zanimivih fotografij, nekatera dekleta pa so fotografije dodatno poiskala še v svojih arhivih. Motive fotografij nameravajo uporabiti neposredno za izdelavo spominka, ki bo predstavljal Vipavsko dolino in se dotaknil tudi ekološke tematike.

Za sodelovanje so prostovoljke zaprosile tudi nekatere lokalne umetnike in profesorico likovne vzgoje, ki so jim z veseljem priskočili na pomoč in bodo z oceno in konstruktivno kritiko njihovih izdelkov pripomogli k še boljšemu končnemu izdelku - EKO spominku Zgornje Vipavske doline.

Fotografije z delovnega sestanka in utrinki z zadnjega Fotocrossinga

Sestanek Mladinska pobuda

Čaven v megli

Vipava obok

Zahod v Vipavi

Projekt financirajo

movit

izobrazevanje in kultura

mladina

koledar dogodkov

< maj 2019 >

PARADA UČENJA

15.05.2019 ob 09:00, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine                      Ajdovščina                              se bo predstavilo na          ...


več o dogodku >

ne spreglejte

Humanitarna akcija "MORJE ZA VSE OTROKE"

23.05.2019

Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo v maju 2019 pričeli s humanitarno akcijo "Morje za vse otroke - darujmo za počitnice", v kateri zbiramo sredstva za otroke z manj priložnostmi, da jim omogočimo brezskrbne počitniške dni na morju.

več o tem utrinku >