vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

NAJ NVO 2010

datum: 11.10.2010

kategorija: utrinki

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina je po mnenju strokovne žirije izbrano za najboljšo nevladno organizacijo v upravni enoti Ajdovščina. Od 19. julija do 8. avgusta 2010 je namreč na območju Goriške statistične regije (upravne enote Ajdovščina, Idrija, Nova Gorica in Tolmin) potekalo glasovanje za NAJ NeVladno Organizacijo po izboru javnosti in po izboru strokovne komisije, ki ga je v okviru projekta Regionalno stičišče NVO Planota organizirala Ustanova Fundacija BIT Planota.

Za ta velik uspeh so zaslužni vsi naši marljivi prostovoljci, zaposleni, zunanji sodelavci, uporabniki in drugi akterji, ki sodelujejo z nami. Vsem iskrena hvala! Še naprej se bomo trudili izpolnjevati svoje dolgoletno poslanstvo – skrbeti za dobrobit otrok, mladostnikov in družin v obeh občinah.

Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi na naše sofinancerje: Urad za mladino, Evropska komisija, Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, Občina Ajdovščina, Občina Vipava, donatorji in številni drugi posamezniki, ki nam stojijo ob strani.

Slavnostna podelitev priznanj najboljšim nevladnim organizacijam iz vseh upravnih enot Goriške regije je potekala v soboto, 2. oktobra 2010 v Dvorani 1. slovenske vlade v Ajdovščini.

NAJ NVO3 NAJ NVO2

NAJ NVO4 NAJ NVO5

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >