vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Vzgojitelji na delu

datum: 25.05.2010

kategorija: utrinki

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo v petek, 14.5.2010 pripravili prvo delovno srečanje vzgojiteljev na letovanjih. Zbrane prostovoljce je pozdravila ga. Ana Bizjak, ki jim je predstavila letošnje lokacije in termine letovanj, posebnosti ter dolžnosti vzgojitelja na letovanju. Prostovoljci, ki so že izkusili delo vzgojitelja na letovanju so delili svoje izkušnje, poglede in predloge za izboljšanje dela. Zelo smo veseli, da se nam je tokrat pridružilo tudi veliko novih prostovoljcev, tako, da smo bogati za novo, svežo energijo in ustvarjalni polet. Urška Brežnjak pa je v nadaljevanju srečanja poudarila pomen neformalnega učenja in vodenja vseh delovnih in učnih izkušenj v indeksu neformalnega izbraževanja - Nefiksu. Sledilo je skupinsko delo, kjer si je vsaka skupina izbrala svoje ime, simbol in geslo ter predstavila program za petdnevno ustvarjalno, igrivo in zabavno preživljanje prostega časa na letovanjih. Zbrali smo zajeten kupček raznovrstnih idej - sedaj pa čakamo na priložnost, da jih uresničimo.

Spremljajte naš napovednik, kajti v naslednjih dneh bodo na sporedu nova delovna srečanja.

vzgojitelji na delu vzgojitelji na delu_1

vzgojitelji na delu_2 vzgojitelji na delu_3

vzgojitelji na delu_4 vzgojitelji na delu_5

Aktivnost je del programa "Mladinsko prostovoljno delo", ki ga sofinancira Urad za mladino pri Ministrstvu za šolstvo in šport.

URSM LOGO

koledar dogodkov

< oktober 2019 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Obisk pisateljice Janje Vidmar

14.10.2019

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina v letošnjem letu sodeluje v programu "Povabimo besedo", ki ga že od leta 1996 organizira in koordinira Društvo slovenskih pisateljev.več o tem utrinku >