vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Zeleni festival prostovoljstva

datum: 05.05.2010

kategorija: utrinki

Prostovoljci Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina smo predzadnji aprilski petek razveselili 140 učencev OŠ Danila Lokarja in OŠ Šturje iz Ajdovščine ter podružnične šole Lokavec. Pripravili smo 2. Zeleni festival prostovoljstva, s katerim smo se pridružili številnim prireditvam po Sloveniji, ki so potekale od 19. do 25. aprila na 11. festivalu prostovoljstva mladih. Za učence smo pripravili ustvarjalne delavnice izdelave eko mobila, eko hranilnika, skupaj pa smo pričarali tudi skupinsko sliko na temo naravne dediščine. Na odru v dvorani 1. slovenske vlade pa so se kalili naši nadebudni cirkusanti pod budnimi očmi prostovoljcev društva Cirkokrog iz Ljubljane. S prireditvijo smo tako počastili dan Zemlje, ki ga praznujemo 22. aprila in dan prostovoljstva. Spomnili pa smo se tudi na letošnje leto, ki je namenjeno boju proti revščini in socialni izključenosti. Pika na i pa je bil seveda nastop priljubljenega čarovnika Grege, ki nas je vse dvignil v zrak – s pomočjo dobre glasbe in čarovnij. Za konec pa še – vidimo se naslednje leto!

Kaj je ujel fotografski objektiv…


zeleni dan zeleni dan1

zeleni dan2 zeleni dan3

zeleni dan4 zeleni dan5

zeleni dan7 zeleni dan6

zeleni dan8 zeleni dan9


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

URSM LOGO izobrazevanje in kultura

movit mladina

koledar dogodkov

< oktober 2019 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Pravljičarka Anja Štefan navdušila

04.10.2019

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina je v okviru programa Bralne značke, v torek, 2. 10. 2019 gostilo pravljičarko, pisateljico in pesnico Anjo Štefan.

več o tem utrinku >