vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Novoletno obdarovanje otrok z manj priložnostmi

datum: 05.12.2019

kategorija: utrinki

Leto je naokoli in v tem veselem decembru se marljivo pripravljamo na obdarovanje otrok z manj priložnostmi iz občine Ajdovščina in Vipava. Zahvaljujemo se vsem dobrim ljudem, ki so Božičku in Dedku Mrazu pomagali pripraviti darila.

Konec oktobra so v naši pisarni svoje moči pokazali tudi škratki, ki so pridno sprejemali in v aplikacijo vnašali pisemca otrok za akcijo »Trije zimski botri« in imena otrok za akcijo »Božiček za en dan«. Letos bomo v obeh akcijah in s pomočjo donatorjev obdarili okrog 400 pridnih otrok z manj priložnostmi iz obeh občin - občine Ajdovščina in Vipava. Za otroke pripravljamo kulturni program v Hiši mladih v Ajdovščini s prihodom enega izmed dobrih mož, tistega s sivo kučmo, belo brado in zvrhanim košem daril. Pred prihodom Dedka Mraza pa nas bo zabavalo Gledališče Bičikleta z lutkovno predstavo "Mehurčki". 

V teh vrsticah bi se zahvalili vsem srčnim ljudem, odgovornim podjetjem in društvom, ki so nam pomagali pri realizaciji našega projekta obdarovanja otrok.  Zahvaljujemo se tudi vsem dobrim ljudem, ki so darovali preko aplikacije »Dobrodelko«, društva Humanitarček iz Maribora in pripravili darila za otroke z manj priložnostmi.

Iskrena hvala in na mnogo otroških nasmehov v letu 2020. 

 

1123434123

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >