vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Ustvarjalno v študijskem krožku Viva kreativa

datum: 08.03.2019

kategorija: utrinki

Tudi v letošnjem šolskem letu izvajamo neformalno obliko učenja za odrasle - študijske krožke. Študijski krožek Viva kreativa poteka že od leta 2014.

Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina tudi šolskem letu 2018/19 izvajamo študijske krožke, ki so neformalna in demokratična oblika učenja za odrasle. V krožkih, ki potekajo v sproščenem vzdušju, sodeluje 5 do 12 ljudi, ki želijo pridobiti neko znanje in ga prenesti širši skupnosti. Vodi jih usposabljen mentor, ki upošteva znanje in izkušnje posameznikov, jim svetuje, spodbuja k sodelovanju in organizira dejavnosti. Udeležba je brezplačna.

Že od leta 2014 uspešno sodelujemo s Centrom starejših Pristan Vipava, kjer vsako leto poteka študijski krožek Viva kreativa. Vodi ga Taša Turk, umetnica, arhitektka in diplomantka Visoke šole za risanje in slikanje v Ljubljani. Članice študijskega krožka so tudi letos spoznavale različne likovne tehnike, materiale in pripomočke. Ustvarile so čudovita dela, naj o njih spregovorijo fotografije.

Študijske krožke koordinira Andragoški center Slovenije, financira pa Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. 

123455

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >