vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

VIVA KREATIVA - ŠTUDIJSKI KROŽKI

datum: 15.01.2018

kategorija: utrinki

Že od oktobra se tedensko srečujejo udeleženci študijskega krožka Viva kreativa, ki poteka v Pristanu v Vipavi in je namenjen starejšim udeležencem.

Študijski krožek Viva kreativa je že tradicionalen in vsako leto dobro obiskan. Udeleženci se srečanj redno udeležujejo in na vsakem srečanju ustvarijo izdelke iz različnih materialov in na različne tematiko, ter ob zaključku krožka pripravijo razstavo ali tematski trajnejši izdelek (v lanskem letu ilustracije na zgodbo). Ker je aktivnosti, ki so dostopne starejšim od 80 let v našem okolju manj, se nam zdi ta krožek zelo pomemben. Pri izvedbi sodelujemo z domom za starejše ljudi in omogočamo udeležbo tudi njihovim varovancem, saj krožek poteka prav v prostorih doma Pristan v Vipavi in je tako enostavno dostopen številnim zainteresiranim, tudi tistim, ki jim bi v nasprotnem primeru starostne tegobe to onemogočile.

VK 1

vk 2

vk 3

Študijske krožke, ki so brezplačna, demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih ter temeljijo na vzajemnem učenju in delovanju koordinira Andragoški center Slovenije, sofinancira pa Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

logo

log šk

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >