vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

HUMANITARNE AKCIJE IN PODELITEV KOLES

datum: 21.12.2017

kategorija: utrinki

V mesecu decembru so humanitarne akcije zelo žive. V letošnjem decembru smo tako podeljevali čevlje, pakete hrane, največ veselja pa je bilo ob prireditvi podelitve koles.

 V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in podjetjem Alpina d.o.o. smo sodelovali v humanitarni akciji »Podari svoj par«, kjer smo številnim otrokom in njihovim družinam zagotovili toplo zimsko obutev. Na pobudo lokalnega podjetja Mlinotest d.d., ki nam je podarilo voziček njihovih izdelkov, smo deset družin razveselili s paketi hrane.

V tem mesecu pa je potekala tudi prireditev obdarovanja otrok s kolesi. 21. decembra ob 16.30 je potekala obdaritev, kjer je 16 otrok dobilo nova kolesa. Kolesa smo pridobili v sodelovanju z ZPM Moste Polje, ter podjetjema SAOP d.o.o. in Dechatlon d.o.o.

V začetku je vse navzoče pozdravila predsednica Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina, Kristina Valič, v nadaljevanju pa je spregovoril še Peter Krkoč, predstavnik podjetja Saop. Na podelitvi je bilo polno veselja, tako otroci kot njihovi starši so se razveselili novih koles, na katerih so se nekateri otroci po podelitvi kar odpeljali domov. Vsem želimo srečno vožnjo, nekaterim pa veliko sreče pri opravljanju kolesarskega izpita.

 

kolo2 kolo1 kolo3 kolo4 kolo5 kolo6 kolo7

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >