vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Poletne delavnice

datum: 05.07.2016

kategorija: utrinki

Od 27. junija do 15. julija potekajo vsakodnevne delavnice za otroke - trije tedni ustvarjanja, zabave, sklepanja novih prijateljskih vezi in spoznavanja novih plesnih, slikarskih, pevskih, literarnih, pravljičnih načinov ustvarjanja, eko-delavnic, športnih aktivnosti, veliko druženja in ustvarjanja v naravi.
Kaj vse nas še čaka in kje se potepajo ostali otroci pa na kratko v nadaljevanju .

Prvi in drugi teden sta potekala v slikarskem duhu, vodile so ga Silva Copič, Marta Terbižan, Taša Turk in Urška Brežnjak.

Ustvarjanje s Silvo CopičUstvarjanje z Marto TerbižanUstvarjanje s Tašo Turk

Otroci so se preizkusili v risanju dreves, izdelovanju makramejev, lutk iz papirja, plutovinastih rib in še marsikaj zanimivega. Bili so izjemno ustvarjalni in nastali so odlični izdelki. Da ni potekalo vse le v notranjosti za mizo, so si otroci privoščili tudi risanje, tekanje in igranje zunaj. 

Zuanj

Nekaj fotografij prvih dveh tednov  si lahko ogledate na naši facebook strani www.facebook.com/mdpm.ajdovscina

V tretjem tednu pa jih čaka glasba, ne tako vsakdanji ples, spoznali bodo fotografijo in še kaj.  Več novic objavimo naslednji teden.

Še vedno je čas da se nam v teh skupnih ustvarjalnih poletnih dneh pridružite tudi vi. 

Medtem nekateri otroci uživajo na šestdnevnem letovanju v Nerezinah, s katerega sporočajo, da se imajo odlično! Ko se vrnejo si boste lahko ogledali fotografije v naši fotogaleriji. 

 

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >