vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

IZLET V ŠKOCJANSKE JAME

datum: 25.09.2015

kategorija: utrinki

V soboto, 19. septembra smo se odpravili na izlet v Škocjanske jame, kjer smo si ogledali čudovito podzemlje in ustvarjali na delavnici.

Zelo smo bili veseli povabila Javnega zavoda Park Škocjanske jame za brezplačen ogled ene naših najpomembnejših naravnih znamenitosti. Na izlet smo peljali 15 otrok iz socialno šibkejšega okolja, pospremili pa sta jih naši prostovoljki in sodelavki Andreja Jamšek in Gordana Maroh. Na izletu sta otroke spremljala tudi lepo vreme in dobra volja, tako, da so doživeli res super izlet.

Najprej so si z vodnico Laro ogledali jamo. Pot je bila dolga kar nekaj kilometrov, prehodili so tudi okrog 800 stopnic zato je ogled jame trajal 3 ure. A jama je res čudovita in se jo splača ogledati. Po ogledu so se udeleženci izleta zbrali v promocijsko-kongresnem centru parka, kjer so zanje pripravili zakusko, po zakuski pa še ustvarjalno delavnico izdelovanja valilnic in netopirnic. Kljub temu, da so se otroci kar nahodili ob ogledu pozdemlja, jim ni zmanjkalo energije za delavnico.

Izlet je bil zanimiv ter ustvarjalen in udeleženci so domov prinesli mnogo lepih vtisov in spominov.

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >