vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

OTROŠKI BAZAR

datum: 23.09.2015

kategorija: utrinki

19. septembra smo se udeležili Otroškega bazarja v Ljubljani, kjer smo izvedli delavnico izdelovanja
okraskov na palčkah za otroke.

Otroški bazar je eden izmed največjih družinskih sejemskih dogodkov pri nas. Letos je na Gospodarskem razstavišču potekal že 10. in z veseljem smo se odzvali na povabilo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki nas je povabilo s sodelovanju. Predstaviti smo želeli naše najpomembnejše vsebine, ki jih izvajamo v okviru programa Družinski center in drugače, to so prostočasne aktivnosti za otroke.

Otrokom na sejmu smo ponudili delavnico izdelave okraskov na palčkah, ki so jih seveda lahko odnesli domov. Otroci so se nam pridružili v ustvarjanju in nastajali so metuljčki, zvezdice, čarobne paličice, polžki, sadje, rožice, pa tudi kakšen zmajček ali pošastek. Kljub pestri ponudbi na sejmu je tudi naša mizica privabila kar nekaj otrok. Ponudili smo jim tudi bonbone in piškote, naša EVS prostovoljka Guranda pa je pripravila tudi tradicionalno gruzijsko jed - 'Hatčapuri', ki so ga pohvalili tako otroci kot njihovi starši.

Otroci na bazarju

Otroci na bazarju2

Ustvarjanje

Ustvarjanje2

prostovoljke

Hathapuri

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >