vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Dedek Mraz jih je obdaroval

datum: 24.12.2013

kategorija: utrinki

23. decembra 2013 je v sklopu decembrskih dejavnosti MDPM Ajdovščina otroke iz socialno šibkejših družin v Hiši Mladih v Ajdovščini obiskal čisto pravi Dedek Mraz.

 Ob 17.00 se je začelo odštevanje do prihoda Dedka Mraza. Po prisrčnem otroškem "plesno-mažoretskem" programu, ki so ga pripravili učenci in učenke Osnovne šole Danila Lokarja Ajdovščina, je v prostore Hiše Mladih prikorakal stari in dobri Dedek Mraz. Otroke je prijazno nagovoril in jih pozdravil ter jim zaželel, da bi bili še naprej tako pridni, da se bodo lahko naslednje leto spet srečali. 

DSCN6896DSCN6913DSCN6899

S pomočjo božičnih dobrodelnih akcij ("Božiček za en dan", Pipistrelova dobrodelna akcija, "Pisma in risbe otrok za Božička in Dedka Mraza) je dobri mož obdaril preko petdeset otrok iz socialno ogroženih družin. Na obraz jim je pričaral nasmeh in jim polepšal dneve, na katere bi morali biti vsi otroci srečni in siti. 

DSCN6934

Naj se vse dobro povrne dobrotnikom, ki so kupovali in zbirali darila za otroke, ter Dedku Mrazu, ki je vedno bil in bo mož s čutečim srcem, ki se ga otroški jok dotakne, zato nikoli ne stoji in čaka, temveč si nadene koš z darili na ramena in že se pojavi pri otroku, ki ga kliče.

DSCN6948

Malo za šalo in malo za res ... Letos je Dedek prišel kar brez koša, saj je imel ob sebi toliko mladih pomagačev, da se staremu možu res ni bilo treba naprezati še s težkim košem ...

DSCN6943

 

Sara Šorc, MDPM Ajdovščina                                                                                                   >>> Več foto utrinkov

 

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >