vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

"POŠTAR PAVLI POLNI ŠOLSKE TORBE"

datum: 10.06.2013

kategorija: utrinki

Naj bo vsaka šolska torba polna ...

Objavljamo povabilo Zveze prijateljev mladine Slovenije k dobrodelni akciji.

poštar Pavli

 

Spoštovane kolegice in kolegi, dragi prijatelji mladine!

 

Zveza prijateljev mladine in Pošta Slovenije 10. junija začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe, v kateri bomo zbirali denar za nakup šolskih potrebščin ter materialne prispevke v obliki zvezkov, torbic, barvic ipd. za socialno ogrožene otroke.

Dobrodelna akcija bo pokrivala finančno pomoč (Pošte Slovenije in splošne javnosti, ki bo lahko donirala sredstva na TRR) in materialno pomoč (PS in splošne javnosti, ki bo lahko šolske potrebščine kupila na poštah ter jih prispevala za otroke iz socialno ogroženih družin).

Pošta Slovenije bo dodatno zagotovila tudi izdelke iz šolskega programa, ki je v prodaji na poštah (zvezke z motivom Poštarja Pavlija, barvice, ravnila, voščenke, vrečke za copate/športno opremo; po 500 kosov vsakega izmed navedenih izdelkov), išče pa tudi donatorje šolskega programa, ki bodo prispevali artikle iz svojega asortimana.

 

Zbiranje šolskih potrebščin se bo uradno zaključilo 15. avgusta, ko jih bo Pošta Slovenije distribuirala po zainteresiranih društvih in zvezah prijateljev mladine Slovenije, ta pa predala otrokom iz socialno ogroženih družin.

 

Finančna sredstva fizičnih oseb bomo zbirali na našem računu do 8. oktobra, dobrodelno akcijo pa bomo zaključili z dogodkom 9. oktobra na Svetovni dan pošte:

 

TRR: SI56 6100 0000 3512 232, odprt pri Delavski hranilnici, d.d.

Sklic: SI00 1508-2013

Koda namena: CHAR

Akcija: Poštar Pavli

 

 

Lepo vas pozdravljamo, 

 

 

Zveza prijateljev mladine Slovenije

 

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >