vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

'Pojdiva s knjigo v svet' - Teden otroka na MDPM Ajdovščina

datum: 07.10.2011

kategorija: utrinki

Letošnji teden otroka nas s svojo temo 'Pojdiva sknjigo v svet' od 3. do 8. oktobra vse vabi v svet knjig in na Medobčinskem društvu prijateljev mladine smo se seveda povabilu odzvali, med knjižne junake pa kot vedno popeljali tudi otroke.
Za mlade smo pripravili ustvarjalne delavnice 'Knjižni junaki so oživeli' in 'Don Kihot na obisku', s katerimi smo obiskali šole v občinah Ajdovščina in Vipava, v četrtek, 6.oktobra pa se bodo otroci zaključnih razredov osnovnih šol ter sredenješolci odpravili na EX-tempore v Piran. Delavnice so pripravile naše prostovoljke, delavnice in predstavitve pa je izvajal tudi naš EVS prostovoljec Emilio. Na ustvarjalnicah so otroci izdelovali lutke, maske in kostume junakov iz knjig, ter poskušali knjižni svet oživeti skozi dramsko igro.
Ker je v enem tednu kar nekako premalo časa, da bi obiskali vse ali vsaj večino šol, smo sklenili, da bomo delavnice izvajali še cel oktober ter tako k branju in ustvarjanju spodbudili čim več otrok.

Otroci so se preizkusili v dramski igri na delavnicah 'Knjižni junaki so oživeli'

delaTO

delaTO1


Izdelava lutk Don Kihota na delavnicah EVS prostovoljca Emilia

dela TO3

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >