vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

MORJE, MORJE, MORJE!

datum: 20.07.2011

kategorija: utrinki

Konec junija smo otvorili letošnjo sezono otroških letovanj in prvo skupino otrok popeljali v Piran, kjer so v počitniškem domu Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok preživeli čudovit teden. Na morje so jih pospremili naši vzgojitelji in vzgojiteljice, ki so tudi mentorji in animatorji in so, kot vedno, poskrbeli za to, da je bil teden zanimiv in pester. Kot mentor se je letovanja udeležil tudi naš prostovoljec iz Španije, ki je počitniško dogajanje še dodatno popestril.

Otroci seveda niso le plavali in poležavali na plaži, ampak so teden preživeli ob športnih, družabnih in zabavnih igrah ter se udeležili različnih krajših tečajev. Spoznavali, družili in razgibavali so se ob trebušnem in klasičnih plesih, capoeiri, fizično kondicijo so krepili pri plavanju, skokih v vodo, krosu, košarki in drugih športnih igrah, vsi sodelujoči pa so prejeli tudi priznanja.

Poskrbljeno je bilo tudi za razgibavanje možgančkov, saj so se otroci učili italijanščine in španščine, novo znanje o morskem svetu pa so dobili tudi ob obisku piranskega akvarija.
Za zabavo je poskrbel čarovnik, otroci pa so uživali tudi ob večernih sprehodih skozi staro jedro Pirana in na izletu z ladjico v Portorož.

Teden je bil aktiven, vesel in razigran in veseli nas, da lahko našim mladim omogočamo pestre in zanimive počitnice, na katere se radi vračajo.


Otroci so se zabavali v vodi in ob njej:

piran12011
piran32011
piran22011

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >