vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Priznanji za naše delo v novem Mladinskem centru

datum: 24.05.2011

kategorija: utrinki

6. maj 2011 je bil za Ajdovščino in mladinska društva prav poseben dan, saj se je odprl nov Mladinski center in hotel Hiša mladih Ajdovščina v Palah. Zbrane goste je naprej pozdravil direktor Zavoda za šport Ajdovščina, Uroš Pintar, župan Marjan Poljšak in direktor Urada za mladino mag. Peter Debeljak. Že omenjeni govorniki so pred glavnim vhodom Hiše mladih ročno zasadili slovensko lipo.

V sami Hiši mladih je potekala dražba umetniških del lokalnih umetnikov, ki je bila del mladinske pobude Mladinskega centra Hiše mladih, v projektu so sodelovali tudi otroci, ki so se na našem društvu udeležili avgustovskih ustvarjalnic.

Na prireditvi pa je potekala tudi podelitev priznanj mladim prostovoljcem in mladinskim prostovoljnim projektom, ki ga je organiziral Mladinski svet Ajdovščina. Priznanje je tako prejela naša marljiva prostovoljka Urška Repič, ki je v letu 2010 sodelovala kot vzgojiteljica na letovanjih v Nerezinah in na Debelem rtiču, mentorica rolanja, pomagala in vodila pa je tudi številne ustvarjalne delavnice. Priznanje smo prejeli tudi v kategoriji naj mladinski projekt, prijavili smo projekt »Prosti čas otrok in mladih« z latvijsko prostovoljko Zando Brikmane, ki je potekal v okviru akcije 2 – Evropska prostovoljna služba v programu Mladi v akciji. Projekt je trajal od julija 2009 do julija 2010 in je povezal številne osnovne šole v ajdovski in vipavski občini, društva in posameznike.

V prihodnjem mesecu se selimo v nove prostore v Mladinski center na Palah, našli nas boste na Cesti IV. Prekomorske 61a. Več o naši selitvi pa vas bomo obveščali na naši spletni strani.

hm1 hm2
hm3 hm4
hm5 hm6

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >