vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Črpanje evropskih sredstev

datum: 06.05.2011

kategorija: utrinki

V prostorih Mestne občine Nova Gorica je 20. aprila 2011 potekal dogodek “Črpanje evropskih sredstev iz programa Evropa za državljane in programa Mladi v akciji ter predstavitev infoservisa Eurodesk. “ Organizator dogodka je bil Zavod MOVIT iz Ljubljane.

Na dogodku se je predstavilo tudi Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina in sicer s projektom “Prosti čas otrok in mladih v Ajdovščini”, v katerem je sodelovala latvijska prostovoljka Zanda Brikmane. Projekt je spadal v Akcijo 2 – Evropska prostovoljna služba, programa Mladi v akciji. Na društvu smo še posebej ponosni na to, da je bil pričujoči projekt ocenjen kot primer dobre prakse s strani naše nacionalne agencije Movit NA Mladina.

Koordinatorica Evropske prostovoljne službe Urška Brežnjak je predstavila namen, cilje, rezultate in vpliv projekta na lokalno skupnost ter potencialnim prijaviteljem dala dragocene napotke pri načrtovanju projekta. Obenem pa je predstavila pravkar končano mladinsko pobudo, ki spada v akcijo 1 – Mladi za Evropo in čudovite izdelke – razglednice, brošure in spominke – magnetke, ki so plod večmesečnih aktivnosti mladih v projektu “Košček narave v dlani – izdelajmo eko spominek.”

ng1 ng2
ng3

izobrazevanje in kultura mladina
movit

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >