vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Emilijevi zapiski - 1. del / Emilio' notes - part 1

datum: 06.05.2011

kategorija: utrinki

Bohinj
In the second half of March I spent some days in Bohinj on my EVS on - arrival training. There I met some nice people experiencing the same situation as I. Volunteers were from different parts of Europe; France, Denmark, Netherlands, Italy, Macedonia, Greece, Turkey and so on.
Bohinj was a good experience, through workshops, conversations and different activities I discovered one important thing; not everyone can take the decision to leave all behind (friends, family...) and go living and working abroad. Even it is tough at the beginning, you can look forward to be richer for many diverse experience.
The bad weather gave us the opportunity to know each other better through different social games and to think about how we could work better.

Bohinj
V drugi polovici marca sem preživel nekaj dni v Bohinju na EVS usposabljanju ob prihodu. Spoznal sem nekaj prijetnih ljudi, ki so v enaki situaciji kot sem sam. Prostovoljci so bili iz različnih koncev Evrope – iz Francije, Danske, Nizozemske, Italije, Makedonije, Grčije, Turčije itd.
Bohinj je bil dobra izkušnja, skozi delavnice, pogovore in različne aktivnosti sem spoznal zelo pomembno stvar – ne zmore vsak sprejeti odločitve, da pusti vse za sabo (prijatelje, družino..,) in odide živet in delat v tujino. Čeprav je na začetku težko, se lahko veseliš, da boš bogatejši za številne raznolike izkušnje.
Zaradi slabega vremena smo dobili priložnost, da smo se skozi različne socialne igre bolje spoznali in razmišljali o tem, kako bi lahko bolje delali.

oat1 oat2
oat3 oat4
oat5 oat6

izobrazevanje in kultura mladina
movit


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >