vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

EKO SPOMINEK - Mladinska pobuda

datum: 01.02.2011

kategorija: utrinki

KOŠČEK NARAVE V DLANI - FOTOCROSSING VIPAVSKE DOLINE

V oviru projekta Mladinska pobuda, ki je del programa Mladi v Akciji, delo poteka že od meseca septembra. Po uvodnih srečanjih in raziskavi ekološke ter turistične tematike, so dekleta, ki sodelujejo v projektu, v mesecu decembru in januarju izvedla še dva Fotocrossinga po Vipavski dolini. Dva dneva so tako sodelujoče preživele na terenu s fotografskimi aparati v rokah in skušale ujeti zanimive trenutke in posebne prostore naših krajev. Nastala je vrsta zanimivih fotografij, nekatera dekleta pa so fotografije dodatno poiskala še v svojih arhivih. Motive fotografij nameravajo uporabiti neposredno za izdelavo spominka, ki bo predstavljal Vipavsko dolino in se dotaknil tudi ekološke tematike.

Za sodelovanje so prostovoljke zaprosile tudi nekatere lokalne umetnike in profesorico likovne vzgoje, ki so jim z veseljem priskočili na pomoč in bodo z oceno in konstruktivno kritiko njihovih izdelkov pripomogli k še boljšemu končnemu izdelku - EKO spominku Zgornje Vipavske doline.

Fotografije z delovnega sestanka in utrinki z zadnjega Fotocrossinga

Sestanek Mladinska pobuda

Čaven v megli

Vipava obok

Zahod v Vipavi

Projekt financirajo

movit

izobrazevanje in kultura

mladina

koledar dogodkov

< maj 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Benjaminov dobrodelni tek

15.05.2020

Vipavski tekač Benjamin Kodele - Benjo bo danes ob 18. uri iz Vipave začel svoj dobrodelni tek na 100 km. Tekel bo na progi Centurion, ki poteka v okviru dogodka "Ultra trail Vipavska dolina", kljub temu, da zelo obiskan mednarodni tekaški dogodek letos odpade.

več o tem utrinku >