vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Ustvarjalni počitniški utrip

datum: 08.07.2010

kategorija: utrinki

Prostovoljci Medobčinskega društva prijateljev mladine Ajdovščina smo tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami od 28.6. do 2.7. ter od 5.7. do 9.7.2010 pripravili pester program ustvarjalnih delavnic in ostalih počitniških doživetij. Delavnice so potekale na sedežu društva v Ajdovščini in v Osnovni šoli Draga Bajca v Vipavi, vsak dan se jih je udeležilo okrog 20 otrok. V teh dneh smo izdelovali vetrnice, mornarčke iz kuhalnic, v Šturskem parku smo iskali skriti zaklad (in ga tudi našli), izdelovali plesna oblačila, pripravili koreografijo in plesni nastop, igrali mini golf, pihali maksi milne mehurčke, okrasili sivi asfalt s pravljičnimi junaki, preživljali vesele urice na igralih, oblikovali pisane ribice in še marsikaj. Skratka – bilo je lepo, zabavno, sproščeno in ustvarjalno. Trikrat hura za počitnice: »Hura, hura, hura!«

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili podjetju Incom d.o.o. za okusne sladolede, podjetjema Goriške opekarne d.d. in Afit-u d.o.o. za promocijske materiale in materiale za ustvarjanje. Naš program »Na krilih razigranega poletja« pa so sofinancirali: Urad RS za mladino, Občina Ajdovščina in Občina Vipava.

Nekaj fotografskih utrinkov…

počitnice1 počitnice2
počitnice3 počitnice4
počitnice5 počitnice6
počitnice7 počitnice8
počitnice9 počitnice10

Urad RS za mladino Občina Ajdovščina
Občina Vipava

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >