vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Brošura "Prostovoljstvo pri MDPM Ajdovščina"

datum: 23.07.2009

kategorija: utrinki

Poletje in z njim čas počitnic je v Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina idealen čas za pestro paleto aktivnosti in programov za otroke in mlade. Naš poletni program smo poimenovali »Na krilih razigranega poletja 2009«, v katerem ponujamo letovanja, ustvarjalne delavnice, tečaje tenisa, rolanja, plavanja in še kaj bi se našlo. Da bi otrokom pričarali čim bolj zanimive, ustvarjalne in razgibane počitnice skrbi več kot 30 prostovoljcev, ki nastopajo v vlogah animatorjev, spremljevalcev, vzgojiteljev, mentorjev ustvarjalnih delavnic, športnih vaditeljev… Da bi predstavili prostovoljsko delo v javnosti in povabili mlade, da aktivno sodelujejo v naših prostovoljskih programih, smo oblikovali brošuro »Prostovoljstvo pri Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina«. V omenjeni brošuri predstavljamo osrednje programe našega društva, projekt Evropske prostovoljne službe in v sklopu tega že izvedeni projekt »Prosti čas otrok in mladih« s turškim prostovoljcem. V nadaljevanju opisujemo načine in možnosti sodelovanja pri prostovoljskem delu v našem društvu. Dodali smo tudi izjave prostovoljcev, katerim se lepo zahvaljujemo za pomoč pri ustvarjanju brošure.

Brošura je del projekta sofinanciranja organizacij na področju mladinskega dela v obdobju 2009-2012, ki ga sofinancira R Slovenija, Ministrstvo za šolstvo in šport, Urad za mladino.
O brošuri: zasnova: Urška Štrancar; urejanje in besedilo: Barbara Tomšič; jezikovni pregled: Dunja Tomšič; oblikovanje: Neja Tomšič, tisk: tiskarna Sedmak

brošura1 brošura2

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >