vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Teden Veselega Ustvarjanja

datum: 25.05.2009

kategorija: utrinki

V tednu vseživljenjskega učenja od 11.5 do 15.5.2009 se je v Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina za vse vedoželjne in ustvarjalne veliko dogajalo. V ponedeljek smo s PUMovci in našimi najmlajšimi oblikovali prikupne lutke – vrtne palčke. Delavnico je sofinancirala Občina Ajdovščina v okviru kulturnega projekta »Lutke –moje prijateljice«. V sredo smo se predstavili na dnevu odprtih vrat Hiše mladih, kjer smo z ajdovskimi učenci posadili prav posebne rožice, ki nikoli ne ovenijo. Dvorišče zbirališča mladine smo namreč poslikali s čudovitimi rožicami in tako popestrili siv asfalt. V popoldanskem času smo odraslim predstavili delovanje študijskih krožkov na našem društvu in nadaljevali z ustvarjalno delavnico izdelave makrameja pod strokovnim vodstvom Marte Trebižan. Ves teden je bil prav posebno slovesen – študijski krožek »Mala Gora« pod vodstvom mentorice Kristine Valič, ki deluje pod okriljem našega društva, je namreč na odprtju TVU v Novem mestu prejel priznanje za izjemne učne uspehe in bogatitev lastnega znanja. Iskrene čestitke!

Teden vseživljenjskega učenja ne bi uspel brez požrtvovalnega dela naših mladih prostovoljcev in brez finančne pomoči Urada RS za mladino. Hvala vsem!

tvu1 tvu2

tvu3 tvu4

tvu5 tvu7

tvu9 tvu11

tvu12 tvu13

tvu14

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >