vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Utrinki z zimskih počitnic

datum: 22.02.2009

kategorija: utrinki

Dolgo pričakovane zimske počitnice so zaključene. Najbrž bi jih mnogi izmed vas radi podaljšali. Verjamemo, da ste se imeli lepo, da vam ni bilo dolgčas, saj smo za to poskrbeli tudi v našem društvu. Z nami ste lahko preživeli počitnice na snegu, v vodnem mestu Atlantis in ustvarjalno na naših delavnicah, ki so bile pustno, pa tudi že pomladansko obarvane.

Pod budnim očesom naših mentoric, Urške Štrancar, Nike Škofič in Marte Trebižan, ste lahko domov odnesli okrašene bombažne vrečke, ogrlice iz gline, pustne maske in aranžmaje iz prvega pomladnega cvetja.

Tukaj je nekaj utrinkov počitniškega tedna.

zimske počitnice1 zimske počitnice2

zimske počitnice zimske počitnice4

zimske počitnice5 zimske počitnice6

zimske počitnice7 zimske počitnice7

zimske počitnice8 zimske počitnice 10

zimske počitnice11 zimske počitnice 12

zimske počitnice13 zimske počitnice 14

Atlantis Atlantis 1

Atlantis3 atlantis4

Ustvarjalne delavnice so potekale v sklopu projekta "Varno in zdravo skozi otroštvo in naprej", ki ga financira Ministrstvo za šolstvo in šport. Športne aktivnosti pa je sofinancirala Zveza za šport otrok in mladine Slovenije.

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >