vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

Zimske počitnice 2007

datum: 05.03.2007

kategorija: utrinki

V času zimskih počitnic od 19.02. do 23.02.2007 smo za šolarje pripravili enotedenski tečaj smučanja in bordanja na Črnem vrhu nad Cerknim. Tečaja se je udeležilo dvajset otrok, ki so pod vodstvom smučarskih učiteljev Danila Pudgarja, Jožeta Bizjaka in Jane Vidmar ter učitelja bordanja Janija Petriča osvajali oz. izpopolnjevali svoje smučarsko znanje v treh težavnostnih skupinah.

V sredo, 21.02.2007 je okrog 20 otrok odšlo na izlet v Ljubljano, in sicer v vodno mesto Atlantis in v Kolosej, kjer so si ogledali animirani film "Sezona lova".

Za tiste, ki so "ostali doma",pa smo pripravili ustvarjalne delavnice v Rizzatovi vili v parku Šturje, vsak dan od 10 do 13 ure. Ustvarjalne delavnice so potekale pod vodstvom Nike Škofič in Urške Štrancar, udeležilo pa se jih je od 10 do 15 otrok. Za vsak ustvarjalni dan smo pripravili drugačno temo in tehniko, tako smo prvi in drugi dan ustvarjali pustne maske iz kaširanega papirja, ki smo jih poslikali z akrilnimi barvami. V torek smo se odpravili na pustni sprevod in se posladkali s krofi in sokovi. V sredo smo izdelovali ploske lutke iz kartona in pripravili gledališko igrico. Naslednji dan smo izdelovali družabne igrice (Človek ne jezi se, Mlin, Spomin in sestavljanko) in se z njimi igrali. Zadnji dan, v petek, smo v OŠ Danila Lokarja pod vodstvom gospe Zdenke Premrl pekli krhko pecivo in se zabavali ob družabnih igricah. Otroci so pokazali veliko ustvarjalnosti in se ob tem tudi zabavali.

koledar dogodkov

< september 2020 >

V tem obdobju ni dogodkov.

ne spreglejte

Študijski krožek "Ustvarjam"

10.09.2020

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina že od leta 2003 izvajamo študijske krožke za odrasle. Študijski krožki so demokratična in neformalna oblika izobraževanja odraslih. V sodelovanju s Kulturnim društvom Norma 7 smo tokrat organizirali študijski krožek za odrasle pod imenom "Ustvarjam".

več o tem utrinku >