vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Poletne delavnice

datum: 05.07.2016

kategorija: utrinki

Od 27. junija do 15. julija potekajo vsakodnevne delavnice za otroke - trije tedni ustvarjanja, zabave, sklepanja novih prijateljskih vezi in spoznavanja novih plesnih, slikarskih, pevskih, literarnih, pravljičnih načinov ustvarjanja, eko-delavnic, športnih aktivnosti, veliko druženja in ustvarjanja v naravi.
Kaj vse nas še čaka in kje se potepajo ostali otroci pa na kratko v nadaljevanju .

Prvi in drugi teden sta potekala v slikarskem duhu, vodile so ga Silva Copič, Marta Terbižan, Taša Turk in Urška Brežnjak.

Ustvarjanje s Silvo CopičUstvarjanje z Marto TerbižanUstvarjanje s Tašo Turk

Otroci so se preizkusili v risanju dreves, izdelovanju makramejev, lutk iz papirja, plutovinastih rib in še marsikaj zanimivega. Bili so izjemno ustvarjalni in nastali so odlični izdelki. Da ni potekalo vse le v notranjosti za mizo, so si otroci privoščili tudi risanje, tekanje in igranje zunaj. 

Zuanj

Nekaj fotografij prvih dveh tednov  si lahko ogledate na naši facebook strani www.facebook.com/mdpm.ajdovscina

V tretjem tednu pa jih čaka glasba, ne tako vsakdanji ples, spoznali bodo fotografijo in še kaj.  Več novic objavimo naslednji teden.

Še vedno je čas da se nam v teh skupnih ustvarjalnih poletnih dneh pridružite tudi vi. 

Medtem nekateri otroci uživajo na šestdnevnem letovanju v Nerezinah, s katerega sporočajo, da se imajo odlično! Ko se vrnejo si boste lahko ogledali fotografije v naši fotogaleriji. 

 

koledar dogodkov

< maj 2018 >

Svetovni dan čebel - Hotel za čebele

21.05.2018 - 22.05.2018 ob , Ajdovščina

Letos 20. maja prvič praznujemo svetovni dan čebel.  In ker so čebele pomembne za vse nas, saj oprašujejo cvetove in nam delajo med, smo se odločili, da bomo tudi mi naredili nekaj za njih. Zanje bomo izdelali hotele, kjer bodo lahko domovale. Hotele bomo naredili iz različnih materialov...


več o dogodku >

ne spreglejte