vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Poletne delavnice

datum: 05.07.2016

kategorija: utrinki

Od 27. junija do 15. julija potekajo vsakodnevne delavnice za otroke - trije tedni ustvarjanja, zabave, sklepanja novih prijateljskih vezi in spoznavanja novih plesnih, slikarskih, pevskih, literarnih, pravljičnih načinov ustvarjanja, eko-delavnic, športnih aktivnosti, veliko druženja in ustvarjanja v naravi.
Kaj vse nas še čaka in kje se potepajo ostali otroci pa na kratko v nadaljevanju .

Prvi in drugi teden sta potekala v slikarskem duhu, vodile so ga Silva Copič, Marta Terbižan, Taša Turk in Urška Brežnjak.

Ustvarjanje s Silvo CopičUstvarjanje z Marto TerbižanUstvarjanje s Tašo Turk

Otroci so se preizkusili v risanju dreves, izdelovanju makramejev, lutk iz papirja, plutovinastih rib in še marsikaj zanimivega. Bili so izjemno ustvarjalni in nastali so odlični izdelki. Da ni potekalo vse le v notranjosti za mizo, so si otroci privoščili tudi risanje, tekanje in igranje zunaj. 

Zuanj

Nekaj fotografij prvih dveh tednov  si lahko ogledate na naši facebook strani www.facebook.com/mdpm.ajdovscina

V tretjem tednu pa jih čaka glasba, ne tako vsakdanji ples, spoznali bodo fotografijo in še kaj.  Več novic objavimo naslednji teden.

Še vedno je čas da se nam v teh skupnih ustvarjalnih poletnih dneh pridružite tudi vi. 

Medtem nekateri otroci uživajo na šestdnevnem letovanju v Nerezinah, s katerega sporočajo, da se imajo odlično! Ko se vrnejo si boste lahko ogledali fotografije v naši fotogaleriji. 

 

koledar dogodkov

< februar 2019 >

ZIMSKE POČITNICE 2019

25.02.2019 - 01.03.2019, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi otroke in mlade v program zimskih počitnic. USTVARJALNE DELAVNICE ponedeljek, 25. 2. 2019, "Barvne kamnite sovice" četrtek, 28. 2. 2019, "Regratove lučke" petek, 1. 3. 2019, "Srčki, takšni in...


več o dogodku >

ne spreglejte

NIVEA Podarite nam modro srce

15.02.2019

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

več o tem utrinku >