vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

OTROŠKI BAZAR

datum: 23.09.2015

kategorija: utrinki

19. septembra smo se udeležili Otroškega bazarja v Ljubljani, kjer smo izvedli delavnico izdelovanja
okraskov na palčkah za otroke.

Otroški bazar je eden izmed največjih družinskih sejemskih dogodkov pri nas. Letos je na Gospodarskem razstavišču potekal že 10. in z veseljem smo se odzvali na povabilo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, ki nas je povabilo s sodelovanju. Predstaviti smo želeli naše najpomembnejše vsebine, ki jih izvajamo v okviru programa Družinski center in drugače, to so prostočasne aktivnosti za otroke.

Otrokom na sejmu smo ponudili delavnico izdelave okraskov na palčkah, ki so jih seveda lahko odnesli domov. Otroci so se nam pridružili v ustvarjanju in nastajali so metuljčki, zvezdice, čarobne paličice, polžki, sadje, rožice, pa tudi kakšen zmajček ali pošastek. Kljub pestri ponudbi na sejmu je tudi naša mizica privabila kar nekaj otrok. Ponudili smo jim tudi bonbone in piškote, naša EVS prostovoljka Guranda pa je pripravila tudi tradicionalno gruzijsko jed - 'Hatčapuri', ki so ga pohvalili tako otroci kot njihovi starši.

Otroci na bazarju

Otroci na bazarju2

Ustvarjanje

Ustvarjanje2

prostovoljke

Hathapuri

koledar dogodkov

< december 2018 >

Študijski krožek

11.12.2018 ob , Ajdovščina

V predbožičnem času vas vabimo na uvodno srečanje                      Študijskega krožka          "USTVARJANJE MALO DRUGAČE",         ki bo potekalo v Hiši mladih...


več o dogodku >

ne spreglejte