vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Mediji o nas v decembru

datum: 28.12.2011

kategorija: utrinki

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo prepričani, da "dober glas seže v deveto vas", tudi in predvsem s sodelovanjem z mediji. V zadnjem mesecu tega leta, se je glas o naših aktivnostih v dobrobit otrok, mladih in družin, širil s pomočjo različnih tiskanih medijev, zato smo se odločili, da na tej strani zberemo prispevke za bralno kratkočasenje.

Strokovna delavka društva Maša Čibej je pripravila prispevek "Pomagamo...in počutimo se bogatejše!" Pomagamo...in za zgornjevipavski časnik Latnik ter prispevek "Podali smo roko!" Podali za Ajdovske novice.

V Hiši mladih se je mudila novinarka Goriške, Ana Cukijati, ki je po prijetnem kramljanju s prostovoljcema Evropske prostovoljne službe Emiliom Morillom (MDPM Ajdovščina) in Violeto Juste Diaz (MC Hiša mladih) napisala prispevek z naslovom "Navdušena nad Slovenijo". Navdušena

Obiskala nas je tudi novinarka Dnevnika, Nataša Bucik Ozebek, ki se je pogovarjala z EVS prostovoljcem Emiliem Morillom in EVS koordinatorko Urško Brežnjak, vtise španskega prostovoljca je strnila v prispevku "Zamenjeval sem vas z Estonijo in Slovaško." Zamenjeval

EVS koordinatorka pri MDPM Ajdovščina Urška Brežnjak je napisala članek za tematsko številko Mladja, ki je bila posvečena Evropskemu letu prostovoljstva. Jezikovno - kulturna popotovanja z "vedno nasmejano" Jezikovno opisuje EVS projekt "Prosti čas otrok in mladih" z latvijsko prostovoljko Zando Brikmane, ki je bil s strani nacionalne agencije ocenjen kot primer dobre prakse. Omenjeno revijo izdaja nacionalna agencija Movit NA Mladina iz Ljubljane.

Prijetno branje!

koledar dogodkov

< februar 2019 >

ZIMSKE POČITNICE 2019

25.02.2019 - 01.03.2019, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi otroke in mlade v program zimskih počitnic. USTVARJALNE DELAVNICE ponedeljek, 25. 2. 2019, "Barvne kamnite sovice" četrtek, 28. 2. 2019, "Regratove lučke" petek, 1. 3. 2019, "Srčki, takšni in...


več o dogodku >

ne spreglejte

NIVEA Podarite nam modro srce

15.02.2019

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

več o tem utrinku >