vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

SPREJEM PROSTOVOLJCEV ZPM PRI PREDSEDNIKU RS

datum: 10.10.2011

kategorija: utrinki

Predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk in soproga Barbara Miklič Türk sta 4.oktobra na Brdu pri Kranju sprejela prostovoljce Zveze prijateljev mladine Slovenije.
Na sprejem smo bili povabljeni tudi prostovoljci našega društva in vabilu smo se z veseljem odzvali, saj nas zelo veseli, da je naše delo opaženo in cenjeno tudi na državnem nivoju.

Predsednik je v svojem govoru izpostavil veliko programsko in organizacijsko razvejanost ZPMS, ki povezuje več kot 150 društev, ta pa se s konkretnimi aktivnostmi neposredno odzivajo na pobude in probleme v svojih okoljih.
Dodal je, da z delovanjem v dobrobit otrok, mladostnikov in družin ZPMS med slovenskimi humanitarnimi organizacijami uživa velik ugled in zaupanje javnosti, poudaril pa je tudi, da je humanitarnost ena največjih vrednot v družbi.
Kot enega najpomembnejših programov ZPMS je predsednik navedel organizacijo prostočasnih dejavnosti za otroke, zlasti letovanja otrok, kar v današnjih časih, ko se socialno razslojevanje povečuje, postaja vse pomembnejše.

Predsednikov nagovor je bil velika potrditev našemu delu, saj v našem društvu veliko pozornosti namenjamo prav organizaciji prostočasnih aktivnosti, omogočanju letovanj otrokom iz socialno ogroženih družin ter drugim humanitarnim dejavnostim.

Prostovoljci našega društva s predsednikom in njegovo soprogo

predsednik

koledar dogodkov

< februar 2019 >

ZIMSKE POČITNICE 2019

25.02.2019 - 01.03.2019, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi otroke in mlade v program zimskih počitnic. USTVARJALNE DELAVNICE ponedeljek, 25. 2. 2019, "Barvne kamnite sovice" četrtek, 28. 2. 2019, "Regratove lučke" petek, 1. 3. 2019, "Srčki, takšni in...


več o dogodku >

ne spreglejte

NIVEA Podarite nam modro srce

15.02.2019

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

več o tem utrinku >