vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Peterica nogometašev gre v Oslo

datum: 27.09.2010

kategorija: utrinki

V soboto, 11. septembra 2010, se je mlada ekipa sedmih nadebudnih nogometašev iz občin Ajdovščina in Vipava udeležila prav posebnega nogometnega turnirja v Ljubljani, kjer je zastopala Primorsko regijo.

Dobrodelno nogometno prireditev za otroke med 12. in 14. letom je priredila Prva TV v sodelovanju s švedsko organizacijo MTG letos prvič, vlogo zbiranja ekip pa je zaupala Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo nalogo vzeli še kako resno in sestavili pravo zmagovalno ekipo: Matija Fajdiga, Janez Žen, Matic Furlan, Tilen Raspor, Blaž Rehar, Jona Furlan in Jan Bajc. Z vsake regije je bila sestavljena po ena ekipa, v soboto pa so se regijske ekipe pomerile med seboj. Prva TV je dobro poskrbela za celotno organizacijo dogodka in zato, da bo dan vsem sodelujočim ostal v nepozabnem in lepem spominu. Toliko bolj se bodo z veseljem spominjali mladi nogometaši obiska posebnih gostov – slovenskih zvezdnikov iz sveta nogometa, s katerimi so se mladi lahko družili in tako spoznavali svoje idole. Zvezdniki pa so nazadnje, po končanem turnirju, izmed vseh igralcev izbrali 10 tistih, ki so se v igri najbolje izkazali in se z njimi pomerili v finalni tekmi. Na MDPM Ajdovščina smo ponosni in veseli, da se je v zmagovalno ekipo uvrstilo kar 5 naših fantov (zadnjih pet zgoraj naštetih), zlasti zato, ker jih čaka še en velik izziv in, ker verjamemo vanje. V mesecu oktobru bodo namreč imeli čast predstavljati slovensko ekipo na mednarodnem nogometnem dogodku World peace cup 2010 v norveški prestolnici Oslo. Velja poudariti, da smo Primorci zasedli kar polovico izbranih mest, polovico pa zaseda po le en otrok iz ostalih regij. O dogodku in uspehu naših mladih nogometašev vam bomo vsekakor še poročali.

Fantje borbeno, mi pa držimo pesti!

nogomet1 nogomet2

koledar dogodkov

< december 2018 >

Študijski krožek

11.12.2018 ob , Ajdovščina

V predbožičnem času vas vabimo na uvodno srečanje                      Študijskega krožka          "USTVARJANJE MALO DRUGAČE",         ki bo potekalo v Hiši mladih...


več o dogodku >

ne spreglejte