vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Peterica nogometašev gre v Oslo

datum: 27.09.2010

kategorija: utrinki

V soboto, 11. septembra 2010, se je mlada ekipa sedmih nadebudnih nogometašev iz občin Ajdovščina in Vipava udeležila prav posebnega nogometnega turnirja v Ljubljani, kjer je zastopala Primorsko regijo.

Dobrodelno nogometno prireditev za otroke med 12. in 14. letom je priredila Prva TV v sodelovanju s švedsko organizacijo MTG letos prvič, vlogo zbiranja ekip pa je zaupala Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Na Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina smo nalogo vzeli še kako resno in sestavili pravo zmagovalno ekipo: Matija Fajdiga, Janez Žen, Matic Furlan, Tilen Raspor, Blaž Rehar, Jona Furlan in Jan Bajc. Z vsake regije je bila sestavljena po ena ekipa, v soboto pa so se regijske ekipe pomerile med seboj. Prva TV je dobro poskrbela za celotno organizacijo dogodka in zato, da bo dan vsem sodelujočim ostal v nepozabnem in lepem spominu. Toliko bolj se bodo z veseljem spominjali mladi nogometaši obiska posebnih gostov – slovenskih zvezdnikov iz sveta nogometa, s katerimi so se mladi lahko družili in tako spoznavali svoje idole. Zvezdniki pa so nazadnje, po končanem turnirju, izmed vseh igralcev izbrali 10 tistih, ki so se v igri najbolje izkazali in se z njimi pomerili v finalni tekmi. Na MDPM Ajdovščina smo ponosni in veseli, da se je v zmagovalno ekipo uvrstilo kar 5 naših fantov (zadnjih pet zgoraj naštetih), zlasti zato, ker jih čaka še en velik izziv in, ker verjamemo vanje. V mesecu oktobru bodo namreč imeli čast predstavljati slovensko ekipo na mednarodnem nogometnem dogodku World peace cup 2010 v norveški prestolnici Oslo. Velja poudariti, da smo Primorci zasedli kar polovico izbranih mest, polovico pa zaseda po le en otrok iz ostalih regij. O dogodku in uspehu naših mladih nogometašev vam bomo vsekakor še poročali.

Fantje borbeno, mi pa držimo pesti!

nogomet1 nogomet2

koledar dogodkov

< februar 2019 >

ZIMSKE POČITNICE 2019

25.02.2019 - 01.03.2019, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi otroke in mlade v program zimskih počitnic. USTVARJALNE DELAVNICE ponedeljek, 25. 2. 2019, "Barvne kamnite sovice" četrtek, 28. 2. 2019, "Regratove lučke" petek, 1. 3. 2019, "Srčki, takšni in...


več o dogodku >

ne spreglejte

NIVEA Podarite nam modro srce

15.02.2019

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

več o tem utrinku >