vizitka

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina

Cesta IV. Prekomorske 61a

5270 Ajdovščina

tel: 05 368 91 40

GSM: 041 490 360

fax: 05 368 91 41

Priznanja najboljšim prostovoljcem in prostovoljskim projektom

datum: 18.06.2012

kategorija: utrinki

V Medobčinskem društvu prijateljev mladine Ajdovščina promoviramo pomen prostovoljskega dela, zato smo se tudi letos prijavili na natečaj »Naj prostovoljec leta 2011, Naj prostovoljski projekt 2011«, projekt pripravlja Mladinski svet Slovenije. V četrtek, 14. junija smo se udeležili slavnostne podelitve priznanj, ki je potekala v dvorani Grandis v Kongresnem centru Brdo na Brdu pri Kranju. Vse prostovoljce in zbrane je nagovoril častni pokrovitelj projekta predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk. Priznanje za »Prostovoljec leta 2011« so prejeli naši marljivi prostovoljci: Mitja Lavrenčič, dolgoletni prostovoljec našega društva, pedagoški vodja na letovanjih in športnih kolonijah, mentor športnih in prostočasnih aktivnosti, organizator dogodkov ter spremljevalec in animator na izletih in ekskurzijah. Mateja Kavčič, vzgojiteljica in pedagoški vodja na letovanjih, animatorka in mentorica ustvarjalnih delavnic in športnih aktivnosti. Priznanje za prostovoljsko delo je prejela tudi gospa Marta Trebižan, prav tako dolgoletna prostovoljka, mentorica ustvarjalnih delavnic, animatorka, v društvu pa pomaga tudi z dragocenimi nasveti pri učni in psihosocialni pomoči pri delu z otroki s posebnimi potrebami. Priznanje smo prejeli tudi v kategoriji "Naj prostovoljski projekt" za humanitarni projekt "Pomežik soncu", s katerim vsako leto omogočimo otrokom iz socialno ogroženih družin iz občine Ajdovščina in Vipava brezplačno letovanje na morju.

Iskrene čestitke vsem prostovoljcem in hvala za vsa vaša prizadevanja.

Naj zaključimo tale prispevek s sloganom Mladinskega sveta Slovenije: »S prostovoljstvom bogatim. Sebe in druge.«

Za konec pa še nekaj fotografskih utrinkov:

naj prostovoljec1 naj prostovoljec 2
naj prostovoljec 3 naj prostovoljec 4
naj prostovoljec 5 prostovoljci - skupna

koledar dogodkov

< februar 2019 >

ZIMSKE POČITNICE 2019

25.02.2019 - 01.03.2019, Ajdovščina

Medobčinsko društvo prijateljev mladine Ajdovščina vabi otroke in mlade v program zimskih počitnic. USTVARJALNE DELAVNICE ponedeljek, 25. 2. 2019, "Barvne kamnite sovice" četrtek, 28. 2. 2019, "Regratove lučke" petek, 1. 3. 2019, "Srčki, takšni in...


več o dogodku >

ne spreglejte

NIVEA Podarite nam modro srce

15.02.2019

Podprite tudi vi akcijo NIVEA "Podarite nam modro srce". Akcija traja od 11. februarja do 11. marca 2019.

POSAMEZNIKI spremljajte Facebook stran NIVEA in sodelujte v nagradnih akcijah NIVEA modro srce. Morda osvojite enega od čudovitih NIVEA paketov presenečenja.

VRTCI, ŠOLE, USTANOVE izdelajte modra srca, jih povežite v poljubno obliko, na vsako modro srce pa napišite, kako pomagate drugim oziroma kakšno dobro delo ste opravili. Svoje izdelke poslikajte in fotografije pripnite v obrazec na Niveini spletni strani.

Naj vezi modrih src in dobra dejanja objamejo svet. Hvala za vaše modro srce.

več o tem utrinku >